Bospeen op smaak uit de oven

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Bospeen op smaak uit de oven

Hoe je verse bospeen in de oven bereidt. Dat smaakt naar meer. Erg lekker bij vis, kip of kalkoen.

  • 500 gram bospeen, geschraapt
  • 1/2 theelepel komijnzaad
  • 1 handje verse tijmblaadjes
  • boter
  • 1 glas witte wijn
  • zout en peper

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een kleine ovenschaal met dubbel aluminiumfolie. Leg de bospeen er in en bestrooi met de komijn en de tijm. Giet de wijn erbij en verdeel er de boter in stukjes over. Breng op smaak met zout en peper. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en laat in 45 minuten garen in de voorverwarmde oven.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Bijgerechten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten   1

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten Aan het eind van een heerlijke avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. En als je hem [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety