Bloemkool met gehakt/kaas saus

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina

1 grote bloemkool (in roosjes)
400 gram rundergehakt
2 eetlepels olie
1 teentje knoflook
1 kleine ui
1 prei
2 theelepels mosterd
125 ml crème fraiche
peper,zout
1 theelepel Italiaanse keukenkruiden
50 gram geraspte belegen kaas.

Bloemkool schoonmaken en beetgaar koken. Prei in ringetjes snijden en goed wassen. Ui en knoflook pellen en heel fijn snipperen. Olie verhitten en gehakt hierin rul bakken. Prei, ui en knoflook even meebakken. Mosterd, crème fraiche en kaas erdoor roeren. Op smaak maken met peper, zout en Italiaanse kruiden. Saus over de goed uitgelekte bloemkool verdelen. Lekker met gekookte aardappelen.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Gehakt gerechten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten   1

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten Aan het eind van een heerlijke avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. En als je hem [...]

Volg ons op social media

Wil je dit delen? Kies je social media kanaal.

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety