Bloemkool met gehakt/kaas saus

Bloemkool met gehakt/kaas saus

1 grote bloemkool (in roosjes)
400 gram rundergehakt
2 eetlepels olie
1 teentje knoflook
1 kleine ui
1 prei
2 theelepels mosterd
125 ml crème fraiche
peper,zout
1 theelepel Italiaanse keukenkruiden
50 gram geraspte belegen kaas.

Bloemkool schoonmaken en beetgaar koken. Prei in ringetjes snijden en goed wassen. Ui en knoflook pellen en heel fijn snipperen. Olie verhitten en gehakt hierin rul bakken. Prei, ui en knoflook even meebakken. Mosterd, crème fraiche en kaas erdoor roeren. Op smaak maken met peper, zout en Italiaanse kruiden. Saus over de goed uitgelekte bloemkool verdelen. Lekker met gekookte aardappelen.



Meer over vergelijkbare onderwerpen
zf

Heeft het gesmaakt, of heeft de informatie geholpen? Laat het ons weten! Heb je een vraag? We helpen graag!