Bisschopswijn

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina

4 glazen

  • 6 dl rode wijn
  • 2 kaneelstokjes
  • 2 kruidnagelen
  • 2-3 eetlepels honing
  • stukje citroenschil
  • 4 schijfjes sinaasappel

Breng de wijn met de kaneelstokjes, kruidnagelen, honing en citroenschil aan de kook. Laat de wijn circa 30 minuten zachtjes trekken op een lage warmtebron. Zeef de drank en serveer deze in hittebestendige glazen. Let op welke glazen je pakt want met dit hete drankje knappen glazen snel. Hang een schijfje sinaasappel aan het glas voor de garnering.

Lekker Tafelen
Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!
Lekker Tafelen

0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Dorstlessers

Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje

Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje   0

 Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje Iedereen mag er het zijne van vinden, maar ik ben blij dat we ieder jaar weer onze eigen speciale Hollandse koninklijke feestdag hebben. Dit jaar voor het eerst een [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety