Bisschopswijn

4 glazen

  • 6 dl rode wijn
  • 2 kaneelstokjes
  • 2 kruidnagelen
  • 2-3 eetlepels honing
  • stukje citroenschil
  • 4 schijfjes sinaasappel

Breng de wijn met de kaneelstokjes, kruidnagelen, honing en citroenschil aan de kook. Laat de wijn circa 30 minuten zachtjes trekken op een lage warmtebron. Zeef de drank en serveer deze in hittebestendige glazen. Let op welke glazen je pakt want met dit hete drankje knappen glazen snel. Hang een schijfje sinaasappel aan het glas voor de garnering.

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!


Meer over vergelijkbare onderwerpen
alcoholhoudendhoningjaarwisselingwijn

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*