Bisschopswijn

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina

4 glazen

  • 6 dl rode wijn
  • 2 kaneelstokjes
  • 2 kruidnagelen
  • 2-3 eetlepels honing
  • stukje citroenschil
  • 4 schijfjes sinaasappel

Breng de wijn met de kaneelstokjes, kruidnagelen, honing en citroenschil aan de kook. Laat de wijn circa 30 minuten zachtjes trekken op een lage warmtebron. Zeef de drank en serveer deze in hittebestendige glazen. Let op welke glazen je pakt want met dit hete drankje knappen glazen snel. Hang een schijfje sinaasappel aan het glas voor de garnering.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Dorstlessers

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten   1

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten Aan het eind van een heerlijke avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. En als je hem [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety