Bietensoep

  • 500 gram gekookte bieten
  • 2 uien
  • zout en peper
  • citroensap
  • 4 deciliter bouillon
  • 1 bekertje zure room
  • gehakte peterselie

Snij de bieten in kleine stukjes en leg een klein gedeelte van de bieten apart. Maak de uien schoon en snipper deze. Breng in een pan de bouillon aan de kook en doe hier de bieten en uien in. Leg een deksel op de pan en laat de soep 10 minuten zachtjes koken. Voeg dan de zure room, peterselie, de achtergehouden bieten, wat zout en peper toe. Laat de soep warm worden, maar niet meer koken.

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!


Tags assigned to this article:
receptsoepzf

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*