Asperge amuse met ei


Hoe eenvoudig maak je een restje asperges op. Dit gerechtje is niet alleen mooi, maar ook verrassend basic en heel smaakvol. Leuk als voorgerechtje, maar ook prima te serveren bij de borrel op een toastje of stukje stokbrood.

  • 250 gram gekookte asperges, in stukjes
  • 4 hardgekookte eieren, in kwarten
  • 1 dl mayonaise
  • 2 eetlepels zure room
  • 1 theelepel mosterd
  • zout en versgemalen peper
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie

Het recept is eenvoudig. Stukjes asperge met de kwarten ei in een schaal doen. Mayonaise met zure room en mosterd losroeren en op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijnhakken en door de saus mengen. De saus over de salade gieten en verdelen over 4 schaaltjes of amuseglaasjes. Serveren met een plukje peterselie.


Meer over vergelijkbare onderwerpen
aspergeseierenmayonaisemosterdstokbroodvoorgerechtzf
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*