Appelsaus

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Appelsaus

Serveer bij ijs of vanillevla. Ook erg lekker bij bijvoorbeeld eendenborstfilet.

Neem per persoon

  • 1 appel
  • 25 gram boter
  • 1 eetlepel aardbeien of abrikozenjam
  • 1/2 theelepel gemberpoeder

Appel schillen en in stukjes snijden. Boter verwarmen en op matig vuur appel met gemberpoeder in 10 minuten gaar stoven van het vuur. De jam door het appel mengsel roeren. Warm of koud serveren.

appelsaus


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Recepten

Upside down rabarbertaart

Upside down rabarbertaart   0

Upside down  rabarbertaart Heerlijk, het rabarber seizoen is weer begonnen. Ik vind het altijd leuk om op zoek te gaan naar recepten die niet te moeilijk zijn om te maken maar [...]

Volg ons op social media

Wil je dit delen? Kies je social media kanaal.

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety