Aardbeiensalade

Fris zomers voorgerechtje met aardbeien. De blaadjes sla zorgen ervoor dat de kleur van de aardbeien nog roder lijkt.

1/2 kropje sla
2 eetlepels mayonaise
1 theelepel suiker
2 theelepels citroensap
(versgemalen) witte peper
250 à 300 gram aardbeien

Was de sla, zoek er de mooie blaadjes uit en leg die in 4 glazen schaaltjes of op kleine bordjes. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes, halveer ze en verdeel ze over de sla. Maak de saus door de overige ingrediënten (naar smaak) te mengen. Giet de dressing over de aardbeien en serveer dit voorgerecht meteen.

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!



Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*