Aardbeiensalade

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina

Fris zomers voorgerechtje met aardbeien. De blaadjes sla zorgen ervoor dat de kleur van de aardbeien nog roder lijkt.

1/2 kropje sla
2 eetlepels mayonaise
1 theelepel suiker
2 theelepels citroensap
(versgemalen) witte peper
250 à 300 gram aardbeien

Was de sla, zoek er de mooie blaadjes uit en leg die in 4 glazen schaaltjes of op kleine bordjes. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes, halveer ze en verdeel ze over de sla. Maak de saus door de overige ingrediënten (naar smaak) te mengen. Giet de dressing over de aardbeien en serveer dit voorgerecht meteen.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Recepten

Lamsnek, slow slow cooking in de lente

Lamsnek, slow slow cooking in de lente   0

 Lamsnek, slow slow cooking in de lente Het voorjaar, traditioneel de periode dat lamsvlees weer op ons bord verschijnt. Als we geluk met het weer hebben kunnen we al snel die [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety