Aardbeiensalade

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina

Fris zomers voorgerechtje met aardbeien. De blaadjes sla zorgen ervoor dat de kleur van de aardbeien nog roder lijkt.

1/2 kropje sla
2 eetlepels mayonaise
1 theelepel suiker
2 theelepels citroensap
(versgemalen) witte peper
250 à 300 gram aardbeien

Was de sla, zoek er de mooie blaadjes uit en leg die in 4 glazen schaaltjes of op kleine bordjes. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes, halveer ze en verdeel ze over de sla. Maak de saus door de overige ingrediënten (naar smaak) te mengen. Giet de dressing over de aardbeien en serveer dit voorgerecht meteen.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Recepten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten   1

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten Aan het eind van een heerlijke avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. En als je hem [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety