Talloze diepvrieszakjes met de naam “aardappelschotel” verlaten diverse winkels in de tassen van mensen die op zoek zijn naar snel gemak. In dit gerecht willen we je graag laten zien dat snel gemak ook lekker vers kan. De smaak, de kleuren, de versheid inspireren om deze aardappelschotel snel op je favorietenlijstje te plaatsen.
- 600 gram kruimige aardappelen
- olijfolie
- verse kruiden (uit de tuin)
- 5 teentje knoflook
- 1 bakje champignons
- 1 rode paprika
Ik wil en probeer zoveel mogelijk zelf te maken zonder zakjes, pakjes etc. Maar toen ik dit recept zag realiseerde ik me dat ik toch weleens een diepvriesdoosje pak met hollandse groente ofzo.
Afgelopen week deze schotel gemaakt, en dat was een groot succes ! Op dit moment zit er deze schotel in de oven en hb ik geljk met de aardappels een handje sperziebonen meegekookt. Ik heb er ook een lepeltje biologische bouillon doorgedaan. Met deze basisschotel zie ik een heleboel variaties, bv italiaans, provencaals…
En dat waar wij het graag voor doen Esmay
Voor jullie allemaal een heel fijn recepten jaar waar wij van genieten.
Dank je wel Francien. We doen ons best!