Aardappelsalade

  • 750 gram gekookte aardappelen
  • 1 prei, in ringen
  • fijngehakte peterselie
  • 1-2 hardgekookte eieren
  • 3/4 dl olie
  • 1/2 dl azijn
  • zout en peper
  • mosterd

Maak de hardgekookte eieren fijn en vermeng ze met olie, azijn, zout, peper, mosterd, prei en peterselie. Schep de plakjes aardappel er voorzichtig door en zet de salade ten minste 1 uur op een koele plaats voordat u deze serveert.

Tip:
Gebruik voor deze aardappelsalade warme, in de schil gekookte en daarna gepelde aardappelen. Koude aardappelen worden hard en maken de salade rul.

De prei kan eventueel worden vervangen door een gesnipperd uitje of een in kleine stukjes gesneden rode of groene paprika.

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!



Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*