Prachtige smaken en gezond genieten. Mooiere combi’s bestaan er bijna niet toch?
- 500 gram vastkokende aardappels
- 1 ui
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 theelepel sambal
- 1/2 theelepel komijnpoeder of djinten
- 1 theelepel kerrie
- 1/2 theelepel kaneel
- ca. 70 gram tomatenpuree
- ca. 3 dl kokosmelk
- 1 bosje verse koriander
Schil de aardappels en snij ze in stukken. Pel de ui en snij deze in ringen.Verhit de olie in een wok. Voeg sambal, komijnpoeder, kerrie en kaneel toe en fruit dit ca. 1 minuut zachtjes op een heel laag vuur.Voeg de uiringen toe en fruit ze zachtjes ca. 2 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak dit zachtjes 1 minuut mee.Doe de aardappelstukken met de kokosmelk in de wok (aardappel moet net onder staan). Breng het aan de kook en laat de aardappels op een laag vuur in 15 – 20 minuten beetgaar stoven. Schep af en toe om.Hak de koriander fijn en bestrooi het aardappelgerecht ermee.