5 keer easy maaltijdsoep maar dan op jouw manier

5 keer easy maaltijdsoep maar dan op jouw manier

Het is jullie hopelijk niet ontgaan dat wij dol zijn van koken met VERSE ingrediënten. Te vaak worden we geconfronteerd met reclame uitingen die je bijna zouden laten geloven dat smaak en gemak in een pakje zitten. Natuurlijk moet je ook als A merk fabrikant je producten slijten, daar hebben we echt alle begrip voor, maar doe dat dan wel eerlijk. De marketingcampagnes hebben blijkbaar een grote impact. Ze roepen op tot ‘Actie’ die actie gaat alleen niet verder dan de aankoop van het merkartikel. Wij roepen in dit artikel ook op tot actie. Echte actie. We doen er zelfs nog een schepje bovenop door te garanderen dat je meer geniet. KOM JIJ OOK IN ACTIE?

maaltijdsoepen3 goede redenen om zelf een maaltijdsoep te maken

De advertentie hiernaast laat zien dat er een nieuwe, makkelijke manier is om aan tafel te gaan met de nieuwe maaltijdsoepen. Ja, me moet AAN TAFEL. Weet je hoeveel plezier je dan al overslaat? Het zelf bereiden van een maaltijdsoep is namelijk al de helft van het plezier. En het is SO EASY!

Kom, we nemen je mee in onze verse wereld van maaltijdsoepen. We geven je drie goede redenen om zelf een maaltijdsoep te maken.

1. Weet wat je eet

Door zelf de ingrediënten voor je soep bij elkaar te scharrelen weet je wat je eet. Jij bent de chef en weet exact wat er in je soeppan verdwijnt. Bovendien is het heerlijk om even op de markt te neuzen tussen alle verse ingrediënten van het seizoen. Zo pak je vaak gezonde voordeeltjes mee en door voor het seizoen te kiezen haal je de meest optimale smaak in je gerecht naar boven.

2. Gewoon echt lekker vers

Vers staat bekend om de gezonde eigenschappen. Maar bekijk het ook eens van deze kant: Wat geeft je meer voldoening bij het koken? Een pakje mix oplossen in water, of verse groenten smoren?

3. Voldoening

Het mooiste onderdeel van koken is toch altijd wel dat je tafelgenoten verrast zijn. Door zelf je soep samen te stellen kun je deze volledig aanpassen aan jouw smaak en die van je tafelgenoten. Zo serveer je een soep, helemaal van jezelf, en je houdt er een paar tevreden eters aan over.

Of we met dit artikel overtuigend genoeg zijn weten we niet. Wat we wel weten is dat wij graag Lekker Tafelen en daarom de pakjes en zakjes gewoon lekker in de winkel laten liggen. Wat we graag zouden willen is dat jij geïnspireerd raakt door het bereiden van een echt verse maaltijdsoep. De rest volgt vanzelf. Hoe fijn is het als je  het gewoon zelf kan. Niet meer op pakjes turen welke ingrediënten je nodig hebt. Je laat een marketingmanager toch niet bepalen wat er in jouw soep zit?

5 keer easy maaltijdsoep maar dan op onze manier

We geven je onze recepten voor 5 verschillende maaltijdsoepen. Stuk voor stuk smaakvolle soepen en helemaal zelf gemaakt. Een mooie basis om zelf aan de slag te gaan. Natuurlijk pas jij ze aan zoals jij ze lekker vindt. Durf te experimenteren.

[first]

1. Klassieke goulashsoep met runderrookworst

Verrukkelijke goulashsoep uit jouw eigen keuken. Boordevol gezonde en verse ingrediënten en zo eenvoudig te maken.

[/first][second]Goulashsoep[/second]

[first]

2. Maaltijdsoep bruine bonen

Iedereen kent de nostalgie van Bruine Bonen Soep. Deze heerlijke winterse maaltijdsoep staat alleen veel te weinig op het menu. Zet jij ‘m weer op de kaart?

[/first][second]bruine bonen soep[/second]

[first]

3. Warme winterse maaltijdsoep uit Italië

Voor deze soep kun je iedereen echt AAN TAFEL !!!! roepen. Bomvol smaak en verse ingrediënten. Een mooie variant op de bekende minestrone.

[/first][second]italiaanse-maaltijdsoep[/second]

[first]

4. Erwtensoep

Natuurlijk de bekende Hollandse Erwtensoep of snert. Waarom halen we zelfs onze eigen Hollandse trots tegenwoordig uit pak of blik? Het recept voor een verse, huisgemaakte pan Oer Hollandse Snert.

[/first][second]erwtensoep[/second]

[first]

5. Aardappelsoep met bacon

Deze aardappelsoep is een bijzonder eenvoudige en voordelige maaltijdsoep. Iedereen kan het maken, met trots serveren, en met smaak verorberen.

 

[/first][second]aardappel-soep-bacon[/second]

 

Easy maaltijdsoep maar dan op jouw manier

We vinden het leuk als je ook jouw recept voor een easy maaltijdsoep op jouw manier in de reacties plaatst. Zo inspireren we met elkaar om de soepen zelf vers te maken.


Meer over vergelijkbare onderwerpen
hoofdgerechtensoep
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*