3 spannende mosselsauzen

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
3 spannende mosselsauzen

Ook de mosselen zijn later dit jaar. Maar als het seizoen echt van start gaat doen we dat natuurlijk wel in één keer lekker en goed. Lekker Zeeuwse mosselen eten. Puur zijn ze om je vingers bij op te eten, maar voor de liefhebber hebben we hier 3 spannende mosselsauzen bij elkaar geraapt.

Mosselsaus

Roer 1 koffielepeltje mosterd met 1 eetlepel azijn en een snuifje zout en peper tot een glad papje. Leng aan met 2 dl gezeefd mosselvocht.

Dillesaus

Vermeng ½ dl mayonaise met 1 klein potje zure room en 2 tot 3 eetlepels gesnipperde dille (vers of uit de diepvriezer)

Mosterdroom

Roer 2 dl mayonaise met 1 dl room en 1 eetlepel mosterd tot een glad papje. Breng op smaak met citroensap.

Lekker Tafelen
Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!
Lekker Tafelen

0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Recepten

Koningsdag 2014; Knallend oranje feest

Koningsdag 2014; Knallend oranje feest   0

Jaaa, Nederland gaat weer los! Dit jaar vieren wij Nederlanders samen koningsdag. De populariteit van onze koning en koningin is enorm en meer dan ooit gaan we eensgezind aan het [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety