3 fantastische voorjaarssalades

3 fantastische voorjaarssalades

Nu het zonnetje zich echter weer van z’n beste kant laat zien mag ook sla weer op het menu. Gewoon lekker genieten van verse producten en verrukkelijke jonge smaken.

Op het grensje – salade

Een frisse salade van venkel, rucola en sinaasappel. De handsinaasappelen zijn nu van uitzonderlijk goede kwaliteit en de rucola is jong en vers. Reden genoeg om de overstap te maken naar het voorjaar met deze inspirerende salade.

Bekijk het recept

Natuurlijk, dit is voorjaar – salade

Hollands, uit de streek, dat is hip en modern. Deze salade laat je de smaken van ons eigen westland proeven. Gewoon verder dan vers en met prachtige, smaakvolle en Hollandse producten. Uiteraard nog wel even uit de kassen.

Bekijk het recept

Jong, mals en smaakvol – salade

Met de eerste voorjaarsgroente raapsteeltjes maak je in een handomdraai een prachtig palet van smaken op een bord. De kleuren en smaken in deze voorjaarssalade passen perfect bij elkaar terwijl ze afzonderlijk een schril contrast vormen. Wat is koken toch mooi. Nou, ff onder ons, voor deze salade hoef je geen pan op het vuur te zetten.

Bekijk het recept

Meer inspiratie nodig?

Natuurlijk hebben we nog veel meer voorjaarsrecepten voor je online. Surf even door naar ons online kookboekje “Lentekriebels” en ervaar het mooie van een culinair voorjaar.

Culinaire Lentekriebels


Laat je een leuke reactie achter?

Deel: "3 fantastische voorjaarssalades" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Je las: 3 fantastische voorjaarssalades. Lees ook:

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*