Zet je tanden in het programma van Taste of Amsterdam 2015

Zet je tanden in het programma van Taste of Amsterdam 2015

Zet je tanden in het programma van Taste of Amsterdam 2015

Taste of Amsterdam maakt het Amstelpark van 4 tot en met 7 juni een verzamelplaats van sterrenchefs en hun signature dishes; een aaneenschakeling van nieuwe food innovaties en de beste gerechten. En dat allemaal onder het genot van de mooiste wijnen en lekkerste cocktails naar keuze. Geniet van tastings, workshops en de food market, want het programma van Taste of Amsterdam is om je vingers bij af te likken. Geniet met een bijzonder drankje in je hand van de heerlijkste hapjes!

Academy for Masterchefs

Op het terrein bevinden zich verschillende theaters waar bezoekers optredens kunnen bijwonen, maar ook zelf actief kunnen deelnemen aan verschillende workshops, masterclasses en proeverijen. In de Academy for Masterchefs scherp je samen met de kandidaten van Masterchef 2014 & 2015 zelf de messen voor de befaamde mysterybox challenge. Je krijgt professionele uitleg en na 45 minuten heb je een prachtig gerecht staan. Durf jij het aan, terwijl die klok doorloopt?

Om en nabij 20 restaurants en een groter aantal chefs tonen hun beste werk op Taste of Amsterdam 2015. Gasten proeven de verfijnde creaties van namen als Julius Jaspers, Peter Lute, Elkaar, Aan de Poel, Bolenius, De Foodhallen, het Bosch, &samhoud places, Ali La Garage, Jamie Oliver’s Fifteen, Bluespoon, Skylounge, Visaandeschelde en The Butcher. In het AEG Taste Theater staan meer dan 30 chefs voor hete vuren onder begeleiding van Ramon Beuk en Alain Caron.

Fifteen Minute Challege, durf jij het aan?

In sessies van 30 minuten kijk je de kunst af bij je favoriete chef en proef je een hapje mee. Voor de Streetsmart foundation stappen onder anderen Schilo van Coevorden en de chefs van IQ Creative in het kook theater. Ook maken de culinaire rivalen zich op voor een klassiek potje Ready-Steady-Cook. Jamie Magazine & Jamie Olivers restaurant Fifteen dagen jou uit tijdens een Fifteen Minute Challenge. Lukt het jou dat recept binnen 15 minuten te maken?

Wijn nippen gebeurt op de wijnproeverij op het Famille Castel Wijnplein of onder leiding van topsommelier Edwin Raben bij Beaujolais.

In het weekend barst het programma bijna compleet uit haar voegen. Op zaterdag en zondag is er Taste of Kids waar de jongste foodies waterijsjes beschilderen, eigen popcorn maken, alles over groenten leren en het verbindingsspel van &samhoud places spelen.

Rotterdam is er ook!

Zaterdagmiddag sluit Amsterdam de vrede met een oude rivaal; de beste chefs uit Rotterdam maken op deze speciale middag hun opwachting in het AEG Taste Theater.

Ook wordt tijdens Taste of Amsterdam alweer de derde editie van de Amsterdam Berbecue Challenge plaatsvinden. Je kan je nog inschrijven voor deze wedstrijd!

Taste of Amsterdam 2015 is geopend van:

Donderdag 4 juni 17:00-23:00
Vrijdag 5 juni 16:00-23:00
Zaterdag 6 juni 12:00-23:00
Zondag 7 juni 12:00-21:00

Een kaartje voor Taste of Amsterdam kost €12,00 in de voorverkoop (inclusief boekingskosten) en €15,00 aan de deur. Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang. Een kaartje is geldig voor één van de vier dagen van Taste of Amsterdam, maar je kiest zelf op welke dag jij je tanden in het volle programma zet.

Korting

Wij mogen de lezers van Lekkertafelen.nl een korting geven op de toegangskaarten. De korting wordt verrekend bij 2 personen, je gaat toch zeker niet alleen naar dit feestje! Je betaalt dan €18,00 voor twee personen, in plaats van €24,00 in de voorverkoop of €30,00 aan de deur. De kaarten kan je bestellen via www.eventim.nl/taste2015  waarna je de tickets zelf kan printen of via de post thuis kan laten sturen.

Meer informatie

Wil je het programma rustig doorlezen kijk dan op de pagina www.tasteofamsterdam.com. Wil je helemaal niets missen, houd dan de social media in de gaten. Dat kan op de volgende manieren:

facebook.com/tasteofamsterdam

twitter.com/tasteamsterdam

instagram.com/tasteofamsterdam

youtube.com/tasteofamsterdam


Laat je een leuke reactie achter?

Deel: "Zet je tanden in het programma van Taste of Amsterdam 2015" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.Meer over vergelijkbare onderwerpen
amsterdamtasteofamsterdam
Marlene Stolte

Marlene Stolte

Eten doe je iedere dag en dan kan het maar beter een feestje zijn. Met mooie verse produkten, fantasie, proberen en heel soms toch wat weggooien moet dit echt goedkomen.

Je las: Zet je tanden in het programma van Taste of Amsterdam 2015. Lees ook:

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*