Week van de Smaak wederom start ‘Oktober Boerenkaasmaand’

Week van de Smaak wederom start ‘Oktober Boerenkaasmaand’

Net als in voorgaande jaren vormt de Week van de Smaak ook in 2012 weer de start van de campagne Oktober Boerenkaasmaand.  Deze campagne van het Voorlichtingsbureau Boerderijzuivel staat net als de Week van de Smaak in het teken van  puur, eerlijk, authentiek, duurzaam en ‘van dichtbij’. Ook aandacht voor het seizoen past bij Boerenkaas. In het najaar is er volop aanbod van mooi gerijpte Boerenkaas, door de boer en boerin gemaakt van de verse voorjaarsmelk. Zacht smedig en toch heel krachtig van smaak, elk stukje weer uniek.

Boerenkaas is door de Europese Unie erkend en beschermd als een Gegarandeerde Traditionele Specialiteit. Op de website www.boerenkaas.nl vindt de consument veel informatie over Boerenkaas en overige boerderijzuivel. Inclusief informatie over acties tijdens de Oktober Boerenkaasmaand (op de agenda) en adressen van leuke boerderijwinkels met allemaal (h)eerlijke ambachtelijke producten. Op boerderijen verspreid over het land kan je deelnemen aan een gratis Boerderij-Beleving met proeverij, uitleg van de boer/-in, een rondleiding over de boerderij en zelf boter en karnemelk maken.ajaar is er volop aanbod van mooi gerijpte Boerenkaas, door de boer en boerin gemaakt van de verse voorjaarsmelk. Zacht smedig en toch heel krachtig van smaak, elk stukje weer uniek.

Moestuin 728x90

Meer over vergelijkbare onderwerpen
najaar
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!


Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*