Week van de Smaak wederom start ‘Oktober Boerenkaasmaand’

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Week van de Smaak wederom start ‘Oktober Boerenkaasmaand’

Net als in voorgaande jaren vormt de Week van de Smaak ook in 2012 weer de start van de campagne Oktober Boerenkaasmaand.  Deze campagne van het Voorlichtingsbureau Boerderijzuivel staat net als de Week van de Smaak in het teken van  puur, eerlijk, authentiek, duurzaam en ‘van dichtbij’. Ook aandacht voor het seizoen past bij Boerenkaas. In het najaar is er volop aanbod van mooi gerijpte Boerenkaas, door de boer en boerin gemaakt van de verse voorjaarsmelk. Zacht smedig en toch heel krachtig van smaak, elk stukje weer uniek.

Boerenkaas is door de Europese Unie erkend en beschermd als een Gegarandeerde Traditionele Specialiteit. Op de website www.boerenkaas.nl vindt de consument veel informatie over Boerenkaas en overige boerderijzuivel. Inclusief informatie over acties tijdens de Oktober Boerenkaasmaand (op de agenda) en adressen van leuke boerderijwinkels met allemaal (h)eerlijke ambachtelijke producten. Op boerderijen verspreid over het land kan je deelnemen aan een gratis Boerderij-Beleving met proeverij, uitleg van de boer/-in, een rondleiding over de boerderij en zelf boter en karnemelk maken.ajaar is er volop aanbod van mooi gerijpte Boerenkaas, door de boer en boerin gemaakt van de verse voorjaarsmelk. Zacht smedig en toch heel krachtig van smaak, elk stukje weer uniek.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Nieuws

Het aspergeseizoen is weer geopend

Het aspergeseizoen is weer geopend   0

Elk jaar wordt op de tweede donderdag van april het officiële aspergeseizoen geopend. Dit jaar was de grote opening in het mooie Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dat [...]

Volg ons op social media

Wil je dit delen? Kies je social media kanaal.

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety