Succes 24Kitchen overtreft verwachtingen

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Succes 24Kitchen overtreft verwachtingen

24Kitchen lijkt binnen een jaar al geslaagd te mogen worden genoemd. Het succes van de kookzender overtreft alle verwachtingen van eigenaar Fox International Channels. Ook in het buitenland is 24Kitchen inmiddels te zien.

24kitchen24Kitchen is nog geen jaar in de lucht, maar kan nu al een succes worden genoemd, zo schrijft de Telegraaf. Van de kanalen die uitsluitend digitaal te ontvangen zijn, is de kookzender de afgelopen tijd het best bekeken station, boven bijvoorbeeld Journaal24.

Ook over de grens is de kookzender al te aanschouwen. 24Kitchen is te zien in Portugal, Finland en diverse Balkan-landen. De programma’s worden daar nagesynchroniseerd. Vanuit Engeland, Frankrijk, Polen, Duitsland en de Scandinavische landen is er bovendien belangstelling.

24Kitchen is onderdeel van het digitale basispakket van Ziggo, UPC, Caiway en KPN. Behalve een tv-zender is er een website en worden kookboeken verkocht en workshops georganiseerd. In oktober is in de Heineken Music Hall een groot live-evenement. Daarvoor is inmiddels 10 procent van de 3500 beschikbare kaarten verkocht.

Bron: Telegraaf


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Nieuws

Het aspergeseizoen is weer geopend

Het aspergeseizoen is weer geopend   0

Elk jaar wordt op de tweede donderdag van april het officiële aspergeseizoen geopend. Dit jaar was de grote opening in het mooie Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dat [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety