Streekbox, groeiend en goed intitiatief. 3 nieuwe feiten

Streekbox, groeiend en goed intitiatief. 3 nieuwe feiten

We schreven al eerder over de Streekbox. Een heerlijk en goed initiatief dat teler en consument verbindt. We vinden het dan ook heerlijk om te kunnen melden dat de streekbox groeit. Een teken dat u als consument dit mooie initiatief omarmt en daarmee gezond, verantwoord en puur eet. Ze zitten dan ook niet stil bij de streekbox. Boordevol initiatieven! Een nieuwe box, een landelijke levering en een al bestaande box die ze verder uitbreiden. Lees maar gauw verder.

Streekbox komt met Flexitariër-box.

Samen met het NRC heeft de streekbox nu ook een box samengesteld voor Flexitariërs. Hierin zitten ingrediënten voor alternatieve recepten voor vlees en vis, waaronder portobella-cheeseburgers, speltpasta met raapsteeltjes, vega kerriekip en vega tonijnsalade, maar ook fruit, brood, zuivel en heerlijke extra’s. Ook Flexitariërs eten nu rechtstreeks van de boer.

Voor slechts 99, 95 euro krijg je 2 boxen waarvan je met z’n tweeën een maand lang kunt genieten van de beste streekproducten, lokaal geteeld of geproduceerd door kleine ambachtelijke boeren. Je kunt ook 1 box bestellen voor 4 personen á 79,95 euro.

Landelijke levering

Streekbox groeit, dat zeiden we al, maar wie had nu verwacht dat dat zo snel zou gaan. We vinden het mooi om te zien dat dit initiatief in een razendsnel tempo groeide van leveringen in uitsluitend het Groene Hart tot inmiddels een Landelijke levering. Het beperkt zich nog tot een aantal momenten per jaar, maar het is een mooie stap in de goede richting. Wij zeggen: Bestellen maar!

De volgende landelijke leveringen staan gepland op vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei & vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei. Op deze data is het mogelijk om een reguliere Streekbox of Veggiebox te bestellen in heel Nederland.

Veggiebox voor gezinnen

De veggiebox is er nu ook in een Plus uitvoering. Dat is goed nieuws. Eerder las je hier al wat de veggiebox is, en wat je er allemaal mee kunt. Nu is deze zelfde veggiebox er ook voor gezinnen. Een 4 persoons veggiebox is sinds kort te bestellen bij de streekbox. Nou heb ik 3 kleine kinderen en kan ik best met de vier persoons box uit de voeten. Ik ben echter bang dat ik over enige tijd de vijf persoons box aan moet gaan vragen.

Conclusie

Streekbox is een mooi initiatief dat groeit. Groeit door het enthousiasme van klanten en door de tomeloze inzet van de Streekbox om dit tot een succes te maken. Heb je nooit eerder een streekbox, veggiebox of Flexitariër-box geprobeerd? Dan is dit het moment om in te stappen. Klik door naar de streekbox en raak geïnspireerd door de eenvoudige mogelijkheden van rechtstreeks inkopen bij de boer.


Meer over vergelijkbare onderwerpen
boerDe Streekboxeerlijkpuurstreekboxtelervegetarisch
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!


Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*