Starbucks ijskoffie nu ook in Nederland

Starbucks ijskoffie nu ook in Nederland

Starbucks Discoveries is het nieuwste product van het koffiebedrijf in Nederland. De categorie ijskoffie is te vinden in het dagverse zuivelschap van verschillende supermarkten.

De ijskoffie is afgeleid van de populaire Starbucks Lattes. “We zijn heel erg blij met deze kans om de Starbucks Experience uit te breiden voor onze klanten in Nederland,” zei Jeff Hansberry, president van Channel Development van Starbucks Coffee Company. “Na succesvolle introducties in Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Scandinavië en andere landen in Europa en de rest van de wereld, kijken we ernaar uit om nu ook de ready-to-drink markt in Nederland te laten groeien.”

Starbucks Discoveries zijn verkrijgbaar in de smaken: Seattle Latte, Chocolate Mocha Latte en Caramel Macchiato Latte. De Starbucks ready-to-drink producten worden geproduceerd en gedistribueerd door Arla Foods in Europa.


Laat je een leuke reactie achter?

Deel: "Starbucks ijskoffie nu ook in Nederland" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.Meer over vergelijkbare onderwerpen
Frankrijkkoffiemarkt
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Je las: Starbucks ijskoffie nu ook in Nederland. Lees ook:

  1. karinhans13
    karinhans13 20 juni, 2015, 12:38

    Ik ben erg blij om Starbucks Discoveries ontdekken! Ik geniet van het drinken van de ‘Seattle Latte’ op elk moment overal. Gewoon lekker !!! Het is de perfecte hoeveelheid zoetheid en blij dat volle melk wordt gebruikt.

    Reply this comment

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*