Effe kruiden hakken en dan je mes opvouwen!

Effe kruiden hakken en dan je mes opvouwen!

Joseph Joseph introduceert de Mezzaluna; een traditionele kruidenhakker die het hakken van verse kruiden en knoflook vereenvoudigt. De kruidenhakker heeft een vrij breed rond mes en twee handvaten. Door beide handvaten één voor één naar beneden te duwen rolt het mes over de verse kruiden of knoflook heen. Het werkt niet alleen een stuk sneller dan het hakken met een mes, het kost ook minder moeite.

De naam voor de Joseph Joseph Mezzaluna komt uit Italië. ‘Mezzaluna’ betekent letterlijk halve maan. Deze traditionele kruidenhakker is compact op te bergen. De handgrepen zijn naar binnen te vouwen en daardoor vallen zij over het blad heen. Dat zorgt ervoor dat de kruidenhakker compact eenvoudig wordt opgeborgen en het mes niet beschadigt in een (overvolle) lade.

Technische specificaties
Kleuren: Groen & Antraciet
Winkeladviesprijs: € 24,95 (incl. BTW)

 

Metzzaluna-Unfoldinghandles

Mezzaluna_32064

Over Joseph Joseph

De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph begonnen in 2003 Joseph Joseph waarbij zij hun ervaring op gebied van design en business bundelden. Anthony studeerde design in Central St Martins en Richard studeerde bedrijfseconomie op Cambridge University. Functionaliteit én mooi ontwerp staan bij Joseph Joseph centraal. Het bedrijf wordt internationaal gezien als een van de meest innovatieve bedrijven in de branche en behoort tot de snelgroeiende bedrijven in de sector.


Laat je een leuke reactie achter?

Deel: "Effe kruiden hakken en dan je mes opvouwen!" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.Meer over vergelijkbare onderwerpen
handigJoseph Josephkruiden
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Je las: Effe kruiden hakken en dan je mes opvouwen!. Lees ook:

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*