De wijnshop van Astrid & Thérèse is online

De wijnshop van Astrid & Thérèse is online

Astridentherese.nl is de wijn webshop waarin Astrid Joosten en Thérèse Boer hun favoriete wijnen presenteren en verkopen. Zij waren al succesvol met hun boek gekopwijn, maar nu is er ook een website met wijnen. De website bevat scherpe acties met mooie wijnen. Daarnaast vindt u hier allerlei nieuwtjes en informatie over de wijnwereld.

Over Astrid Joosten
Astrid Joosten begint haar carrière als omroepster bij de VARA, een bijbaantje naast haar universitaire studie Spaans. Op 6 januari 1983 is Astrid voor het eerst op televisie te zien.
Op 15 april 1988 breekt een nieuw hoofdstuk aan in haar loopbaan: het TROS-programma “Jongbloed & Joosten”. Daarnaast presenteert Astrid de quiz “Tros Triviant”. Begin jaren negentig komt er een einde aan het dienstverband met de TROS en keert Astrid, op uitnodiging van Marcel van Dam, terug naar de VARA. Voor de VARA presenteert ze de quiz-klassieker “Twee voor twaalf” en nog veel meer programma’s, van “De show van je leven” tot het huidige “ Kanniewaarzijn”.
Lees verder

Over Therese Boer
De carrière van Thérèse Boer begint wanneer zij in 1993 samen met Jonnie Boer op 21-jarige leeftijd Restaurant De Librije overneemt. In hetzelfde jaar wordt zij vinoloog en krijgen Jonnie enTherese voor De Librije hun eerste Michelinster. In 1995 treedt De Librije toe tot de Alliance Gastronomique, het meest gerenommeerde culinaire verbond van Nederland.
Lees verder


Laat je een leuke reactie achter?

Deel: "De wijnshop van Astrid & Thérèse is online" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.Meer over vergelijkbare onderwerpen
Jonnie BoerSpaanswijnen
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Je las: De wijnshop van Astrid & Thérèse is online. Lees ook:

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*