De wijnshop van Astrid & Thérèse is online

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
De wijnshop van Astrid & Thérèse is online

Astridentherese.nl is de wijn webshop waarin Astrid Joosten en Thérèse Boer hun favoriete wijnen presenteren en verkopen. Zij waren al succesvol met hun boek gekopwijn, maar nu is er ook een website met wijnen. De website bevat scherpe acties met mooie wijnen. Daarnaast vindt u hier allerlei nieuwtjes en informatie over de wijnwereld.

Over Astrid Joosten
Astrid Joosten begint haar carrière als omroepster bij de VARA, een bijbaantje naast haar universitaire studie Spaans. Op 6 januari 1983 is Astrid voor het eerst op televisie te zien.
Op 15 april 1988 breekt een nieuw hoofdstuk aan in haar loopbaan: het TROS-programma “Jongbloed & Joosten”. Daarnaast presenteert Astrid de quiz “Tros Triviant”. Begin jaren negentig komt er een einde aan het dienstverband met de TROS en keert Astrid, op uitnodiging van Marcel van Dam, terug naar de VARA. Voor de VARA presenteert ze de quiz-klassieker “Twee voor twaalf” en nog veel meer programma’s, van “De show van je leven” tot het huidige “ Kanniewaarzijn”.
Lees verder

Over Therese Boer
De carrière van Thérèse Boer begint wanneer zij in 1993 samen met Jonnie Boer op 21-jarige leeftijd Restaurant De Librije overneemt. In hetzelfde jaar wordt zij vinoloog en krijgen Jonnie enTherese voor De Librije hun eerste Michelinster. In 1995 treedt De Librije toe tot de Alliance Gastronomique, het meest gerenommeerde culinaire verbond van Nederland.
Lees verder


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Shoppen

Amarula, een veelzijdige Afrikaanse cream likeur

Amarula, een veelzijdige Afrikaanse cream likeur   0

Amarula, een veelzijdige Afrikaanse cream likeur Je kent vast wel het drankje uit Ierland dat Baileys heet, maar heb je dan ook wel eens van Amarula gehoord? Het is een lekkere [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety