Restaurant Ramon Beuk een maand lang in Maarssen

Restaurant Ramon Beuk een maand lang in Maarssen

In 2011 kwam Ramon Beuk met een restaurant voor een maand. Dit werd zo’n succes dat hij ook in 2012 een restaurant voor één maand opent. Dit keer in Maarssen.

In zijn eigen evenementenlocatie De Glazen Ruimte in Maarssen komt Ramon Beuk in augustus dit jaar weer met zijn restaurant voor een maand. Van ieder verkocht menu gaat dit jaar 10% naar het World Food Progamme. Naast lekker en exclusief eten is er dus ook nog eens stukje maatschappelijke verantwoording in betrokken.

Het concept is een open keuken waar de gasten zelfs mee kunnen koken.

In Maarssen serveert de bekende TV kok een wisselend vijf gangenmenu voor 60 euro. De inspiratie komt van zijn meest gewaardeerde recepturen van de afgelopen jaren. Daarnaast is er elke avond een speciale gast die hem helpt in de keuken.

De avonden worden afgesloten met een Dj.

In de periode 1 augustus tot en met 2 september is Voor een Maand van woensdag tot en met zondag vanaf 18.00 uur geopend.

Voor een Maand staat dit jaar in het teken van ‘Wij eten, zij eten’, het schoolvoedselprogramma van het internationale World Food Programme. Van elke verkocht menu wordt dan ook 10% overgedragen aan dit goede doel.

http://vooreen.nl/maand/


Laat je een leuke reactie achter?

Deel: "Restaurant Ramon Beuk een maand lang in Maarssen" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.Meer over vergelijkbare onderwerpen
gastenkeukenRamon BeukrestaurantTV
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Je las: Restaurant Ramon Beuk een maand lang in Maarssen. Lees ook:

  1. Cliff The Muss
    Cliff The Muss 19 augustus, 2013, 21:32

    Afgelopen vrijdag zat ik tussen een aantal Bn ers te tafelen. ( Ben and Jamie Saunders, john Williams, dhr Vrede). Supergasten. Heb ontzettend goed gegeten en een topavond gehad. Personeel is ook zeer bekwaam en spontaan. Kortom: Ik en mijn vrienden Ben and Jamie hebben een topavond gehad. Proficiat Ramon…alle eer aan nou en je team. Grtz. Grenade

    Reply this comment

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*