Nieuw: Het Paleo Kookboek van Daniel Green

Nieuw: Het Paleo Kookboek van Daniel Green

Vorige week verscheen er weer een nieuw Paleo kookboek: Het Paleo Kookboek. Een praktisch en inspirerend boek met 100 heerlijke recepten. Uiteraard ontbreekt de basisinformatie en uitleg over de Paleo-lifestyle niet. Een fijn boek dus voor de beginnende en gevorderde Paleöer.

Paleo Kookboek Daniel GrienHet Paleo kookboek helpt je om een gezonde, natuurlijke leefstijl te krijgen. Het staat boordevol gluten- en zuivelvrije recepten voor elk moment van de dag. Het boek is onderverdeeld in 5 hoofdstukken: Ontbijt & Brunch, Lichte Maaltijden, Snacks & Bijgerechten, Soepen & Salades, Hoofdgerechten en Nagerechten.

Het boek laat je zien hoe eenvoudig het is om voedzaam en lekker te koken met vers fruit, groente, vis, vlees, noten en zaden. Wat dacht je bijvoorbeeld van portobello’s met een amandelkorstje, gegrilde artisjokken met witte-truffelmayonaise, heilbot met een wasabi-jasje of zeewier-salade met sashimi?

Wanneer je je deze lifestyle eenmaal eigen hebt gemaakt zul je niet alleen gewicht verliezen maar, belangrijker nog, zul je je energieker voelen. Deze recepten zorgen er voor dat je gezond maar bovenal heerlijk eet terwijl je niet het gevoel hebt iets op te moeten geven.

Het boek is geschreven door Daniel Green: een televisiekok die zich heeft toegelegd op gezonde voeding. Hij heeft maar liefst tien kookboeken op zijn naam staan die wereldwijd als warme broodjes over de toonbank gaan. Hij heeft zelfs zijn eigen olie, azijn en kruidenlijn die helaas alleen maar in Amerika te koop is. Hij verzorgt de maaltijden aan boord van de vliegtuigen van twee grote luchtvaartmaatschappijen waaronder de KLM.

Binnenkort onze review op Lekker Tafelen.

[bol_product_links block_id=”bol__selected-products” products=”9200000030321797″ name=”Paleo Daniel Green” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]


Deel: "Nieuw: Het Paleo Kookboek van Daniel Green" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.


Silphya

Silphya

Van pakjes en zakjes naar alles vers en zelf doen. De Hollandse keuken is aan mij niet besteed, tenzij ik er een rare twist aan kan geven. Doe mij maar Indisch, Arabisch, Italiaans of... nou ja, alles behalve Hollands dus eigenlijk.

Je las: Nieuw: Het Paleo Kookboek van Daniel Green. Lees ook: