Nieuwe Nederlandse productlijn van Larisse. Feestje voor iedereen

Nieuwe Nederlandse productlijn van Larisse. Feestje voor iedereen

Larisse®, bekend als TV kok, maar vooral ook bekend van haar specialisme in koken voor mensen met een voedselovergevoeligheid, lanceert een geheel eigen productlijn. Lekker Tafelen nam een kijkje. We houden ervan als mensen zo vol trots hun homemade product in de markt durven te zetten. Dat is een verrijking voor het Nederlandse Culinaire landschap. In typische Hollandse sferen zag, onder belangstelling van familie, belangstellenden en pers, een geweldige lijn jams, dips, sausjes, dressings en tafelzuurtjes, het levenslicht onder de naam ‘Something Lovely’.

Opvallend zijn de typisch Hollandse producten die Larisse in haar productlijn verwerkt. De Honingtomaten van Looije Tomaten, de Courgettes van Courgettefleur en de Zoete Puntparika’s van Sweetpoint bijvoorbeeld. We maakten kennis met de diverse varianten en kunnen niet anders dan concluderen dat Nederland een mooi, passievol product rijker is. De groeiende doelgroep van mensen met een voedselovergevoeligheid kan zich echt culinair uitleven met deze productlijn. Maar ook als je “gelukkig” niet te maken hebt met een voedselovergevoeligheid kun je met deze productlijn een hele andere dimensie geven aan heel veel gerechten. Combineer op je tapa’s tafel, maar ook bij een stukje vlees, een toastje en in vele gerechten.

1-IMG_1881

Typisch Nederlandse Locatie

Larisse presenteerde haar productlijn ‘Something Lovely’ bij Crien en Claar, in de Giessenburgse graanschuur. Een locatie die nog door velen ontdekt moet worden maar een rijkdom aan Brocante en Culinaire inspiratie biedt.

Producten in de kijker

Completely Carrot – Een worteljam met een bite. combineert uitstekend met geitenkaas, maar ook zalig als vulling van een worteltaart. De durfal eet deze jam natuurlijk gewoon op brood.Dress 2 Impress – Een smaakvolle dressing én marinade in één. Heerlijk bij een salade of carpaccio of als marinade van vlees en gevogelte. Even inkoken voor een dikkere marinade, zie voor receptideeën www.larisse.nl
Pickling Peppers – Een zoetzuur van prachtige gele en rode puntpaprika’s, heerlijk als vulling van sushi vegetal, bij een Aziatische maaltijd of als amuse met feta. Dit product is gemaakt met de Sweetred puntparika’s van SweetPoint.Pretty Pickle – Een zoetzuur van prachtige gele en groene courgettes, heerlijk als vulling van sushi vegetal, bij ccarpaccio van rode biet en Aziatische gerechten. Dit product is gemaakt met de courgettes van CourgetteFleur Zwinkels
Pumpkin meets Spice – Een kruidige jam van pompoen, geïnspireerd door het gelijkgenaamde taartrecept van Larisse. Heerlijk op toast, bij wild of natuurlijk als taartvulling.Radishing – Deze ;zoetzuur van radijs is met zijn prachtige roze kleur een echte eyecatcher in je gerecht! Super als vulling van sushi vegetal of door de salade.
Red Relish – Gekaramelliseerde rode ui, zoals je deze nog nooit proefde.Summer & Spice – Een pittige jam van ananas met gember. Heerlijk op toast, bij paté of een kaasplankje.
Sweet as Honey – Een zalige marmelade van het lekkerste tomaatje van ’t land met een verrassende bite van knoflook en Spaanse peper. Zoet en kruidig, heerlijk op een geroosterd broodje voor een ideaal ontbijt- of ander smulmoment.Dit product is gemaakt met de enige echte Honingtomaten.Sweet Pepper Surprise – Een fris zoete saus van puntpaprika’s, heerlijk als dip of sausje bij sushi, sprinrolls, sandwich, hapjes allerlei of en een kaasplankje.Dit product is gemaakt met de SweetRed puntpaprika’s van SweetPoint.
*** Limited Edition ***  Sweet Pepper Surprise – gold – Een fris zoete saus van puntpaprika’s, heerlijk als dip of sausje bij sushi, springrolls, sandwich, hapjes allerlei of een kaasplankje. Ook dit product is gemaakt met de SweetRed puntpaprika’s van SweetPoint.

 

Bovenstaande producten zijn allemaal te bestellen in de webshop van Larisse.nl

5-IMG_1886

Larisse® inspireert mensen met voedselovergevoeligheid, maar zeker ook mensen die wel alles mogen eten en moedigt hen aan om (weer) zelf de keuken in te duiken door haar culinaire passie met hen te delen. Dit doet zij middels kookshows, demonstraties, workshops, blogs, lezingen en natuurlijk de door haar ontwikkelde recepten.

 


Laat je een leuke reactie achter?

Deel: "Nieuwe Nederlandse productlijn van Larisse. Feestje voor iedereen" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.


Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Je las: Nieuwe Nederlandse productlijn van Larisse. Feestje voor iedereen. Lees ook:

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*