Markthal Rotterdam, overdekt kunstwerk food markt opent oktober 2014

Markthal Rotterdam, overdekt kunstwerk food markt opent oktober 2014

Met grote interesse hebben wij kennis genomen van de plannen voor een Mega Markthal in Rotterdam. Wie de cultuur in andere landen ontdekt heeft weet ongetwijfeld al van het bestaan van echt grote food markten. In diverse wereldsteden tref je ze aan en eindelijk, eindelijk ontdekt Nederland dat het kan. Een mooiere locatie als Rotterdam is ook bijna niet denkbaar. ’s lands grootste havengebied waar goederen vanuit de hele wereld ons land binnenkomen of ons land verlaten is een prachtige locatie voor deze markthal.

Fresh Food Market vol beleving

In Rotterdam verschijnt in oktober de grootste overdekte Fresh Food Market van Europa. het stokpaardje van de Benelux voor verse producten. Let op, 12000 m² verkoopruimte voor vers, 100 versunits, 15 food shops, 8 restaurants, 228 appartementen en een parkeergarage voor 1200 auto’s. Ja, je leest het goed, hier in Nederland wordt food een beleving in nieuwe markthallen in Rotterdam. De grootste markthal van Europa!

Er worden 4,5 tot 7 miljoen bezoekers per jaar verwacht. De place to be voor foodies, toeristen, dagjesmensen en als je er in de buurt woont ga je daar je verse boodschappen halen. Verse groenten, vers fruit, verse vis, vers vlees, kaas, wat je je maar kunt bedenken ga je er aan treffen. Een initiatief dat wij vanuit Lekker Tafelen natuurlijk van harte steunen.

Beleven, Kijken, Proeven, Ruiken, al je zintuigen komen tot leven in dit nieuwe Culinaire hart van Nederland in Rotterdam.

Markthal foto 4.
Markthal foto 2.
Markthal foto 3.
Markthal foto 5.

Kunst en Sfeer

Geen zin om boodschappen te doen? Geen probleem! De ervaring van een bezoekje zal je al versteld doen staan!
De binnenkant van de Markthal is het grootste kunstwerk wat Nederland ooit gekend heeft. Arno Coenen is de aangewezen person, die de 11.000 m² binnengevel gaat bekleden met een 390.000 megapixel kunstwerk, opgedeeld in 4000 panelen.

De versunits in de markthal worden razendsnel ingevuld met namen als Roveg Fruit, Vitaminbar, Beek en Specker, Felah en veel andere Rotterdamse versleveranciers.

STEUN jij dit initiatief ook? We stellen het zeer op prijs als je vijf minuutjes de tijd neemt om hier aan te geven wat je verwacht van zo’n markthal. Wat zijn je aandachtspunten als je verse producten inkoopt etc etc. De enquête geeft je bovendien een mooi beeld van wat je kunt verwachten.

  Enquete; Wat wil je aantreffen en wat is je mening over vers

 

Met het invullen van de enquette maak je bovendien kans op 1 van de 20 weerstand pakketten van Discover Fresh!


Laat je een leuke reactie achter?

Deel: "Markthal Rotterdam, overdekt kunstwerk food markt opent oktober 2014" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.Meer over vergelijkbare onderwerpen
Rotterdam
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Je las: Markthal Rotterdam, overdekt kunstwerk food markt opent oktober 2014. Lees ook:

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*