Lezersvraag van de week: Mosselen + uitslag laatste poll

Lezersvraag van de week: Mosselen + uitslag laatste poll

Nu: Mosselen bereiden

Nu het mosselseizoen in alle hevigheid losbarst zijn we natuurlijk razend nieuwsgierig naar jullie ideeën. Hoe bereiden jullie de gekochte mosselen? Via onderstaande poll kunnen jullie het ons en de andere Lekker Tafelen fans laten weten.

expeditie_Yerseke_mosselen_mossel_seizoen_5173[poll id=”6″]

Mocht je antwoord er niet tussen staan, dan kun je altijd een reactie, of misschien zelfs een recept, plaatsen in het formulier onder deze pagina.

Deze week lekker genieten van de Nieuwe Zeeuwse Mosselen? Dan hebben we nog een paar heerlijke tips voor je.

pasta met mosselen - leuke recepten

Probeer eens deze pasta met mosselen. Een feest op tafel!

mosselen.jpg

Verse Zeeuwse mosselen bestellen bij een mosselvisser uit Yerseke zelf?

mosselpan-mosselpannen

Ben je die zwarte pan helemaal zat, en op zoek naar wat meer gezelligheid? Deze mosselpan schaf je voor een klein prijsje aan!

Vorige week: Eten tijdens een voetbal wedstrijd

Natuurlijk blikken we ook nog even terug op jullie antwoorden in de vorige lezersvraag. Zie hier de resultaten:

voetbal-holland[poll id=”5″]

Zouden het vooral vrouwen zijn die de poll hebben ingevuld? Want bijna een derde van de stemmers zet een salade op tafel als Nederland om 18.00 uur speelt. Bij mijn check gisteravond onder een groep fanatieke mannelijke supporters kwam: “bier met chips, staat dat echt niet bij de antwoorden??” duidelijk als nummer 1 naar boven. Dat patat in de poll op een tweede plaats staat met 21% van de stemmers is dan niet zo verbazingwekkend. Een maaltijd die afhankelijk is van de tegenstander en de bbq komen daar met respectievelijk 19% en 17% vlak achteraan. De kant-en-klaarmaaltijd, met toch nog steeds stemmers, komt met 12% onderaan te staan.

De volgende wedstrijd is om 22.00 uur. Mijn tip? Als de weergoden het toelaten zou ik fijn de barbecue neerzetten en een mooi stuk vlees in een lekkere Argentijnse marinade op de grill leggen. Vinden de fanatieke supporters vast ook een prima idee.


Laat je een leuke reactie achter?

Deel: "Lezersvraag van de week: Mosselen + uitslag laatste poll" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.


Marlene Stolte

Marlene Stolte

Eten doe je iedere dag en dan kan het maar beter een feestje zijn. Met mooie verse produkten, fantasie, proberen en heel soms toch wat weggooien moet dit echt goedkomen.

Je las: Lezersvraag van de week: Mosselen + uitslag laatste poll. Lees ook:

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*