Jamie Oliver nieuws houdt culinair Nederland bezig

Jamie Oliver nieuws houdt culinair Nederland bezig

Het leek wel een bommelding. Zit je ’s avonds op de bank komt ineens uit het niets het nieuws binnen dat Jamie Oliver een Italiaans restaurant opent in de Rotterdamse markthallen. En reken maar dat dit niet alleen bij ons als een ware verrassing binnen kwam. Maar….. enthousiast waren we direct. Je kunt gekkere dingen zeggen om die tijd. Want laten we eerlijk zijn Jamie is niet alleen razend populair, hij heeft ook een prachtige boodschap. Eet Vers, Lokaal en Lekker. Onze verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. Want als je straks ergens Lekker kunt Tafelen dan moet het toch zeker wel bij Jamie zijn.

Laten we dan ook direct even een klein geheimpje vertellen….. Marlene van de Lekker Tafelen redactie woont er gewoon boven (in de markthal!) en is een enorme fan van Jamie. Gisteravond sloegen bij ons dus alle stoppen door en natuurlijk zijn we vandaag al op onderzoek geweest. Omdat ze er woont heeft ze natuurlijk de laatste nieuwtjes als eerst. Oké, wij beloven dus alvast dat we jullie van dichtbij op de hoogte houden.

Het is natuurlijk nog speculeren. Het nieuws is tot op het laatste moment geheim gehouden, en ook de locatie is dus nog niet bekend. Maar…. wij hebben voor jullie een paar kiekjes in de markthal van de mogelijke locatie waar het Italiaanse restaurant van Jamie Oliver gaat komen.

Nogmaals het is speculeren, maar dat is soms ook erg leuk toch?

Mogelijke Locatie Jamie Oliver Restaurant Rotterdam Markthal_7458

Mogelijke Locatie Jamie Oliver Restaurant Rotterdam Markthal_7462

Mogelijke Locatie Jamie Oliver Restaurant Rotterdam Markthal_7463

Mogelijke Locatie Jamie Oliver Restaurant Rotterdam Markthal 2

Mogelijke Locatie Jamie Oliver Restaurant Rotterdam Markthal_7470

Mogelijke Locatie Jamie Oliver Restaurant Rotterdam Markthal_7471

Mogelijke Locatie Jamie Oliver Restaurant Rotterdam Markthal_7469

Mogelijke Locatie Jamie Oliver Restaurant Rotterdam Markthal_7466

 


Laat je een leuke reactie achter?

Deel: "Jamie Oliver nieuws houdt culinair Nederland bezig" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.Meer over vergelijkbare onderwerpen
Jamie OlivermarkthalRotterdam
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Je las: Jamie Oliver nieuws houdt culinair Nederland bezig. Lees ook:

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*