Jamie Oliver komt met 15-minute meals

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Jamie Oliver komt met 15-minute meals

Je mag even gaan zitten, want straks hou je heel veel tijd over. Jamie Oliver, de immens populaire Britse TV kok komt met een nieuw boek en een nieuwe TV serie. 15-Minute Meals of wel Jamie in 15 minuten.

Een vervolg op Jamie’s eerdere boek 30-Minute Meals of wel Jamie in 30 minuten. Jamie belooft op zijn Engelse website dat het boek waarmaakt wat het zegt. Koken in 15 minuten met smaken van over de hele wereld. Geen geknoei, alles vers en goed. Dat is zoals we Jamie kennen.

Zowel het boek als de TV serie zullen in het najaar worden uitgebracht.

Zelf zegt Jamie hierover dat hij terugkeek op zijn eerdere versie 30-Minute Meals en het eigenlijk maaltijden voor het weekend vond. Het kan nog sneller zodat je ook wanneer je doordeweeks weinig tijd hebt een echt goede, smaakvolle en snelle maaltijd op tafel serveert.

Wij kunnen niet wachten tot zijn boek verschijnt. In die tussentijd kun je misschien uit de voeten met zijn magazine. Bestel vandaag een abonnement op Jamie Magazine en geniet mee van het smakelijk aanbod!

Lekker Tafelen
Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!
Lekker Tafelen

3 Reacties

  1. eetstoornis 12:04, aug 04, 2012

    Ik vind het altijd leuk om jamie op tv te zien koken, hij heeft echt passie!

    Reageer op deze reactie

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Nieuws

Het aspergeseizoen is weer geopend

Het aspergeseizoen is weer geopend   0

Elk jaar wordt op de tweede donderdag van april het officiële aspergeseizoen geopend. Dit jaar was de grote opening in het mooie Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dat [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety