Jamie Oliver komt met 15-minute meals


Je mag even gaan zitten, want straks hou je heel veel tijd over. Jamie Oliver, de immens populaire Britse TV kok komt met een nieuw boek en een nieuwe TV serie. 15-Minute Meals of wel Jamie in 15 minuten.

Jamie Oliver komt met 5-minute meals

Jamie Oliver komt met 5-minute meals

Een vervolg op Jamie’s eerdere boek 30-Minute Meals of wel Jamie in 30 minuten. Jamie belooft op zijn Engelse website dat het boek waarmaakt wat het zegt. Koken in 15 minuten met smaken van over de hele wereld. Geen geknoei, alles vers en goed. Dat is zoals we Jamie kennen.

Zowel het boek als de TV serie zullen in het najaar worden uitgebracht.

Zelf zegt Jamie hierover dat hij terugkeek op zijn eerdere versie 30-Minute Meals en het eigenlijk maaltijden voor het weekend vond. Het kan nog sneller zodat je ook wanneer je doordeweeks weinig tijd hebt een echt goede, smaakvolle en snelle maaltijd op tafel serveert.

Wij kunnen niet wachten tot zijn boek verschijnt. In die tussentijd kun je misschien uit de voeten met zijn magazine. Bestel vandaag een abonnement op Jamie Magazine en geniet mee van het smakelijk aanbod!


Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!


Meer over vergelijkbare onderwerpen
Jamie MagazineJamie OlivermaaltijdmagazinenajaarTV

3 comments

Schrijf een reactie
  1. eetstoornis
    eetstoornis 4 augustus, 2012, 12:04

    Ik vind het altijd leuk om jamie op tv te zien koken, hij heeft echt passie!

    Reply this comment

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*