Taste of Amsterdam 2014 – Foodie Heaven

Donderdag 15 mei 2014 is het weer zover. De aftrap van de eerste dag van Taste of Amsterdam in het Amstelpark. Dit jaarlijkse evenement, beter bekend als Foodie Heaven, brengt de echte foodie in extase. Houd jij net als wij van lekker eten, drinken en genieten, dan mag je dit vierdaagse evenement en mijn verslag op Lekker Tafelen zeker niet missen!

Taste festival is tien jaar geleden begonnen in London en is uitgegroeid tot het grootste restaurant festival ter wereld.  Inmiddels zijn er negentien versies van het Taste festival, van Helsinki tot Sydney. Kijk voor een overzicht van alle Taste festivals.

Het programma

Het programma van Taste of Amsterdam 2014 bestaat uit de beste Nederlandse chef-koks en de presentatie van de beste restaurants uit Amsterdam en omgeving. Daarnaast kun je inspiratie op doen en zelf aan de slag met hulp van de chefs. Dit alles met heerlijke jazz en soulmuziek naast alle lekkere hapjes en drankjes. Maar er is nog meer.

In het  AEG Makro Taste Theater kun je meer leren over de gerechten van jouw favoriete chef of restaurant. In het  Lekkere Wijntips Theater wordt food & wine pairing geleerd door top sommelier Edwin Raben samen met collega-sommeliers. In AEG Cooking Club kun je  onder leiding van een chef  zelf een heerlijk gerecht klaarmaken.  Op zaterdag en zondag is er speciaal voor kinderen  een programma genaamd Taste of Kids, waar diverse activiteiten kunnen worden ondernomen zoals koksmutsen beschilderen, fruitautootjes maken en cupcakes versieren. Nieuw op het programma is Boom Chicago, die speciaal voor Taste of Amsterdam een 45 minuten durend programma heeft gemaakt: Boom Chicago @ Taste. Comedy en wijnkenners bundelen hier hun krachten.

Tickets Taste of Amsterdam

Tickets zijn nog te koop via See tickets. Een kaartje kost € 9,50 voor volwassenen. Voor kinderen tot 16 jaar is het gratis. Lukt het je dit jaar niet meer om te gaan, zet het dan alvast voor volgend jaar in je agenda. Mijn verslag lees je vanaf 19 mei hier op  Lekker Tafelen.


Deel: "Taste of Amsterdam 2014 – Foodie Heaven" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.Meer over vergelijkbare onderwerpen
Kookclub Test
Marlies

Marlies

Ik ben altijd benieuwd naar wat eten met je doet. Gezond, vers en lekker eten zijn mijn pijlers vanuit de natuurvoeding en toegepast op het eten van iedere dag. Kijk ook eens op mijn blog. Lekker Gezond

Je las: Taste of Amsterdam 2014 – Foodie Heaven. Lees ook:

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Trackbacks.