Douwe Egberts weer naar de beurs

Douwe Egberts weer naar de beurs

Douwe Egberts is onder de nieuwe naam DE Master Blenders 1753 sinds maandagochtend 9.00 uur officieel genoteerd aan de Amsterdamse beurs.

Michel Cup, financieel topman van DE Master Blenders 1753 verzorgde maandagmorgen om negen uur de eerste gongslag op de Amsterdamse beurs om de notering te vieren. Daarmee kunnen ook alle voorgaande transacties op de grijze markt worden afgewikkeld, daarin liep de koers al aardig op. Het aandeel opende maandagmorgen op €9,79.

 


Deel: "Douwe Egberts weer naar de beurs" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.Meer over vergelijkbare onderwerpen
Douwe Egbertsmarkt
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Je las: Douwe Egberts weer naar de beurs. Lees ook:

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Trackbacks.