Boer zoekt vrouw, neeee Kok zoekt vrouw

Boer zoekt vrouw, neeee Kok zoekt vrouw

De Amerikanen zijn bezig met een nieuwe tv-show: Chefs Wants a Wife. A la Boer zoekt Vrouw, maar dan met koks.

De Amerikaanse kranten en blogs die erover schrijven doen er vooral lacherig over. Ze zien het sowieso als een kruising tussen de tv-programma’s Top Chef en Millionaire Matchmaker/The Bachelor.

In het programma gaat een professionele koppelaar op zoek naar een vrouw voor de koks. Volgens de producent is de show hard nodig. “70 procent van de koks is vrijgezel”, meent hij. “En onder de getrouwde chefs is de kans op scheiding vele malen groter.”

“Ze hebben dan ook bijzondere eigenschappen zoals een groot ego. Denk aan Gordon Ramsay. Die eigenschappen maken het het hebben van een relatie erg moeilijk.”

Alle soorten koks mogen meedoen. Van een groot tot klein restaurant en of ze nu man, vrouw, hetero, bi of homoseksueel zijn.


Laat je een leuke reactie achter?

Deel: "Boer zoekt vrouw, neeee Kok zoekt vrouw" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.Meer over vergelijkbare onderwerpen
De AmerikaanseGordon Ramsayrestaurant
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Je las: Boer zoekt vrouw, neeee Kok zoekt vrouw. Lees ook:

  1. Boer zoekt vrouw
    Boer zoekt vrouw 7 augustus, 2012, 18:55

    Leuk artikel zeg!

    Reply this comment

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*