Nieuws en Shoppen

Terug naar homepage

Koffie met een verhaal

In bijgaande video treft u het verhaal over investeren in de bakermat van koffie. U ziet hoe Nespresso tezamen met Technoserve en George Clooney zich heeft verbonden aan de heropbouw van de koffie-industrie in Zuid-Soedan. Dit om de koffieproductie van de hoogste kwaliteit een nieuwe start te geven. Wil je meer ontdekken over dit bijzondere project? Bekijk dan de video.

Zo duurzaam is een kopje Nespresso

Boodschappen actie 468x60


 

Groentenbedrijf HAK mogelijk verkocht

Groenteconservenfabrikant HAK in Giessen wordt naar alle waarschijnlijkheid verkocht. Dat meldt dagblad De Telegraaf zaterdag op basis van bronnen binnen de markt.

Thuiskoken gezonder dan buitenshuis eten

Als mensen thuis zelf koken, is dat vaak gezonder dan buiten de deur eten. Daarbij maakt het weinig uit of dat laatste een fastfoodzaak is of een ander restaurant.

Lees meer

Pas op: kaas met stalmelk

Wakker dier kiest voor zuivel van koeien die buiten geleefd hebben. Nederlandse koeien in de wei, dat is het beeld dat we terug willen.

Lees meer

 

koken yvette van boven

Koken met Van Boven
Deze zomer dé culinaire verrassing bij de VPRO


 

Dutch coffee

Dutch coffee: bijzondere koffie, die je koud drinkt!

Datingsite voor groenten

Nieuwe datingsite legt verband tussen teler en afnemer

http://pommeron.com/

Zeeuwse oesters van het land

Sam en Sybe kweken bij Colijnsplaats straks oesters op het land

Lees hier meer


Nationale Mosselweek eind augustus van start

Het mosselseizoen is woensdag 8 juli 2015 voortvarend van start gegaan. Om de Zeeuwse mossel nog meer te promoten organiseert Het Nederlands Mosselbureau van 29 augustus tot en met 6 september 2015 de Nationale Mosselweek in Nederland. Deze week staat volledig in het teken van het meest iconische streekproduct van Zeeland: de Zeeuwse mossel. Tijdens deze week biedt een keur aan restaurants een overheerlijk mosselmenu of -gerecht aan voor een aantrekkelijke prijs. Deze week wordt georganiseerd omdat de Zeeuwse mosselsector Nederland graag wil laten kennis maken met hun zilte lekkernij.

Lees hier meer

Nationale-Mosselweek