oostenrijk-tirol-culinaire-jacobsweg-paznaun-ischgl

Kalender

Culinaire evenementen, cursussen, workshops en markten die jouw aandacht verdienen. Trek er eens op uit en geniet van heerlijke culinaire activiteiten in jouw regio.

Culinaire Evenementen en markten


Culinaire Evenementen in juli

sallandstreekmarkt

Sallandse streekmarkt

Woensdag 8 juli 2015, Raalte.
Op de Sallandse Streekmarkt vind je tips voor een dagje uit in Salland, doe je lekker én gezond inkopen en inspiratie op voor in je eigen keuken! Kom het zelf proeven, niet alleen voor de kwaliteitsvolle producten, maar ook vanwege de gezellige ambiance en de bevlogen streekproducenten die graag over hun bedrijf en producten vertellen.
www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl

lepeltjelepeltje

Lepeltje Lepeltje

Vrijdag 10 t/m zondag 12 juli 2015, Zwolle.
Zwolle maakt zich op voor drie dagen Bourgondisch genieten. Van vrijdag t/m zondag vindt de eerste editie van Lepeltje Lepeltje plaats. Het Ter Pelkwijkpark zal het toneel zijn van hét culturele foodfestival voor jong en oud, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld.
www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle

opendag

Open imkerijdag

Zaterdag 11 & zondag 12 juli 2015, Nederland
De Landelijke Open Imkerijdag is een evenement van de NBV en haar aangesloten lokale afdelingen. In 2015 vindt de Open Imkerijdag voor de zesde opvolgende keer plaats. Aan het weekend doen ongeveer 250 individuele imkers of lokale imkerverenigingen verspreid over het land mee.
www.bijenhouders.nl

trek

Food Truck Festival TREK.

Vrijdag 10 t/m zondag 12 juli ’s-herthogenbosch.
Wij strijken neer in het Paleiskwartier waar we er één groot sfeervol openlucht restaurant van gaan maken. Aan het lekkerste eten, de leukste live muziek, een variëteit aan theater en nog veel meer vermaak zal het jullie niet ontbreken!
www.festival-trek.nl

funkyfoodfestival

Funky Food Festival.

Zondag 12 juli 2015, Eindhoven.
Ambachtelijk en stijlvol eten, goede muziek, dance, workshops en entertainment. Samen eten op het FUNKY FOOD FESTIVAL. Laat je verleiden door de verschillende sferen van alle terrasjes met een watertandend aanbod aan lekker, mooi en inspirerend eten.
www.feelgoodmarket.nl/funky-food-festival 

puraloca

Streekmarkt Puraloca.

Zaterdag 11 juli 2015, Maastricht.
Streekmarkt PuraLoca bij de Brandweer Maastricht. Lokale ondernemers laten u graag kennis maken met hun heerlijke producten. Kom je boodschappen doen en genieten van de sfeer op onze gezellige, overdekte markt.
www.puraloca.nl

puremarkt

Pure Markt

Zondag 12 juli 2015, Amsterdam.
Op deze markt in het Amstelpark vind je pure producten, verkocht door de producenten zelf. Zij kunnen je informeren over de ingrediënten, herkomst en het productieproces.
www.puremarkt.nl

biologischebraderie

Biologische braderie.

Zondag 12 juli 2015, Egmond aan zee.
De Biologische Braderie is de plek om met het hele gezin naartoe te gaan. Een super gezellige sfeer, mooie producten, fijne muziek, leuke mensen en nog veel meer!
www.biologischebraderie.nl