oostenrijk-tirol-culinaire-jacobsweg-paznaun-ischgl

Kalender

Culinaire evenementen, cursussen, workshops en markten die jouw aandacht verdienen. Trek er eens op uit en geniet van heerlijke culinaire activiteiten in jouw regio.

Culinaire Evenementen en markten


Culinaire Evenementen in juli

rekub

Recub, Rescued Food

vrijdag 3 & zaterdag 4 juli, Antwerpen.

Rekub is een pop-up restaurant in Antwerpen dat kookt met voedseloverschotten van de supermarkt of (bio)boeren. Zo willen we iets doen tegen de voedselverspilling. Kom voedsel redden en reserveer je tafel bij Rekub. In juli en augustus elke vrijdag en zaterdag.
www.rekub.be

nachtmarkt

Nachtmarkt.

Vrijdag 3 juli, Heerhugowaard.

Op het Coolplein, Horecaboulevard en Stadsplein zullen vele gezellig verlichte kramen aanwezig zijn. Op het stadsplein zullen foodtrucks aanwezig zijn zodat u thuis niet hoeft te eten! De nachtmarkt wordt omringd door terrasjes waar de bezoeker kan genieten van een drankje.

www.bagsandevents.nl/nachtmarkten

boerenmarktamersfoort

Boerenmarkt

Vrijdag 3 juli, Amersfoort.

producten van het platteland naar de binnenstad van Amersfoort. Het aanbod is veelzijdig, volgt de seizoenen en de verkopers zijn altijd bereid u alles te vertellen over de achtergronden en over mogelijke toepassingen, de geheimen en tips van de chef.
www.boerenmarktamersfoort.nl

zoetermeerculinair

Culinair Zoetermeer.

Vrijdag 3 t/m zondag 5 juli 2015, zoetermeer.

Fijnproevers en levensgenieters zijn van 3 t/m 5 juli weer van harte welkom bij culinair Zoetermeer. Tijdens het festival maakt u kennis met de culinaire hoogstandjes die die Zoetermeer te bieden heeft.

www.culinairzoetermeer.nl

rrrollend

Rollend Zwolle

Vrijdag 3 t/m zondag 5 juli 2015, zwolle.

15 foodtrucks uit heel Nederland ‘rrrollen’ naar Zwolle om de heerlijkste gerechten voor u te bereiden, zoals Indian specialiteiten, Black Angus beefburgers, Crêpes en speciale soepjes, voor ieder wat wils!

www.rrrollend.nl

tourculinairgroenevallei

Tour Culinair.

Zaterdag 4 juli 2015, Terschuur.

Onderweg zijn er diverse lekkere stops en de fietstocht afgesloten worden met een bijzonder buffet met gerechten die gemaakt zijn met streekproducten.

www.tourculinairgroenevallei.nl

lekkersneek

Lekker Sneek.

Zaterdag 4 juli 2015, Sneek.

Lekker Sneek is het succesvolle culinaire evenement. Onder het genot van een drankje en muziekoptreden, proeft u hier lekkere hapjes van diverse horeca-ondernemers.

www.sneekismeer.nl

kaapdesmaak

Kaap de smaak!

Vrijdag 4 & zaterdag 5 juli 2015, Hoorn.

30 stands met Foodtrucks, restaurants en kramen op het warme zandstrand! Lekker eten, muziek, gezelligheid en kinderattracties.

www.oranje-buiten.nl