Vis- een zee vol smaken

Wanneer:
10 oktober 2014 @ 15:00 – 20:00
2014-10-10T15:00:00+02:00
2014-10-10T20:00:00+02:00
Waar:
Hofplaats
2511 Den Haag
Nederland

Vis – een zee vol mogelijkheden! Daarom gooien we een aantal flinke hengels uit op vrijdag 10 oktober. Wij gaan ‘vissen’ op het droge om op ludieke wijze te laten zien, dat er naast de meest gegeten soorten vis nog ander lekkers aan de haak hangt. Er is veel meer vangst dan tonijn en pangasius alleen. Divers en van dichtbij, met oog voor bijvangst, visbestanden en het maritieme ecosysteem.
Als jij voor vis kiest, wat koop je dan? Zin om met ons een ‘vergeten’ visje uit de Noordzee te eten? Wij zetten onze eerste netten uit op de Hofplaats om 15 uur. Tot 20 uur zijn we met lokaas in de binnenstad te vinden en te volgen.

Deze Call to Action is onderdeel van een reeks acties die door heel Nederland plaatsvindt van 1 t/m 15 oktober. Kijk voor meer informatie over de andere acties op: www.oneworld.nl/wereldvoedseldag.

Nieuwsgierig naar het verhaal achter jouw eten? Kom op 16 oktober ook naar EAT THIS! op Wereldvoedseldag in Amsterdam. www.eatthis.nu

De Call to Action wordt mede mogelijk gemaakt door OneWorld, FoodGuerrilla en het Ministerie van Economische Zaken.

Meer info op facebook

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!


Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*