Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Terug naar homepage
Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag ? Ook deze week heeft het Lekker Tafelen team weer een vers weekmenu samengesteld. Verse ingrediënten van het seizoen bepalen wat we dagelijks eten. Al onze recepten zijn gemaakt en getest in eigen keuken. Wij zijn geen sterrenkoks, maar net als jij experimenteren we graag met goede ingrediënten. Kook en bak je ook deze week weer mee ?

Maandag: Gebraden kip

Gebraden kip met knoflook en tijm

We starten de week met een heerlijk gebraden kippetje. Serveer er huisgemaakte friet en een verse salade bij.

Dinsdag: Lauwwarme pasta

Penne met sperziebonen, bacon en tijm

Penne met sperziebonen, bacon en tijm. Een heerlijke lauwwarme pastaschotel die je alvast een beetje aan de herfst doet denken.

Nu vers van het seizoen

Bramen

Bramen

Verse Pruimen

Pruimen

Abrikzoen

Abrikozen

Meloenen

Meloenen


 

Valess filetstukjes duoverpakking

Gezonde wrap met Valess filetstukjes en volop verse ingrediënten

Valess Geld-terug actie

Hebben jullie al gelezen over de leuke geld-terug actie van Valess? Bij aankoop van een duoverpakking Valess Filetstukjes krijg je simpelweg je geld terug. Jij kunt ze dus nu helemaal gratis uitproberen. Kunnen de wraps van Marlene je inspireren om ze ook te proberen?

Lees hier meer


 

Woensdag: Couscous

Couscous met abrikozen, puntpaprika en feta

Couscous met abrikozen, puntpaprika en feta. Vegetarisch en echt zeer geschikt voor de nazomer

Donderdag: Gevulde paprika

Gevulde paprika met rijst, spitskool en kip.

Gevulde paprika met rijst, spitskool en kip. Een gerecht waar iedereen blij van wordt.

Echt net geoogst; Ga langs bij die boomgaarden er is weer volop Hollands hardfruit

Appels

Appels

Peren

Peren

Stoofpeertjes

Stoofpeertjes

Vrijdag: Smørrebrødbroodje

Smørrebrødbroodje met mosselen, spinazie en roerei

Smørrebrødbroodje met mosselen, spinazie en roerei. Een mooi en makkelijk gerecht omdat het Nationale Mosselweek is

Zaterdag: Nacho’s

Nacho’s Especial; Ons stoute pleziertje!

Nacho’s Especial; Ons stoute pleziertje! Heerlijk met je vingers eten, of dat nu buiten of binnen is

win-button

Abonneer en win

Abonneren op onze nieuwsbrief doe je niet om te winnen, maar vooral omdat je door ons gratis versmagazine volledig op de hoogte blijft van het seizoen. Daardoor shop je voordeliger, kook je beter en eet je lekkerder. Vanaf nu is er een extra reden om je te abonneren. Wekelijks geven wij iets leuks weg aan één van onze lezers. En als jullie toch nog een reden weten waarom je je niet zou moeten abonneren op onze nieuwsbrief dan mag je altijd gillen.

Abonneer je vandaag nog!

Zondag: Jodenhaas

Jodenhaas; gemarineerd in bier

Jodenhaas; gemarineerd in bier. Jodenhaas is een lekker biefstukje uit de voorzijde van de koe. Lees de tip in ons boodschappenlijstje bij dit weekmenu.

Weekend Baktip: Appeltaart

Meringue appeltaart

Meringue appeltaart omdat we de nieuwe appeloogst deze week natuurlijk uitbundig vieren