Lekker Tafelen wordt mogelijk gemaakt door een groep vaste foodbloggers, allemaal vanuit eigen keuken. Met een eigen redactie en een eigen creatief team bouwen we dagelijks met succes aan de groei van ons online magazine. Daarbij staat eerlijk, lekker en gezond eten altijd centraal.

Over ons bereik

Bent u geïnteresseerd in een mogelijk samenwerking? Wij sturen u graag onze interessante bereikcijfers toe. Ter indicatie: we realiseren maandelijks met elkaar meer dan een miljoen paginaweergaven. Onze mediakit is altijd actueel op te vragen en voorzien van demografische gegevens. Waar nodig zijn ook geografische gegevens beschikbaar alsmede de interesse van onze lezers.

Samenwerken volgens ons

Na 5 jaar fulltime bloggen en schrijven is Lekker Tafelen een begrip geworden. Met gepaste trots behoren we tot de top 5 van de Nederlandse foodblogs en nog dagelijks schrijven we vol passie over onze standpunten. Met zeer grote regelmaat zijn we aanwezig bij de mooiste en puurste foodevents in Nederland en soms zelfs ook in het buitenland. Van de grond af aan bouwen wij ons eigen online magazine en we weten dan ook als geen ander hoe we uw reclameboodschap het beste kunnen vertalen. Samenwerken betekend voor ons zoeken naar optimalisatie voor beide partijen.

Lekker Tafelen kiest bij voorkeur voor een lange termijn samenwerking. Daarmee kunnen we voor u de kosten drukken en met elkaar streven naar een optimaal resultaat. Wij kiezen nadrukkelijk niet voor de samenwerking met mediabureau’s maar hebben wel de expertise in huis om uw bedrijf of product optimaal onder de aandacht van onze lezers te brengen.

Wist u bijvoorbeeld dat meer dan de helft van onze bezoekers de website op een mobiel scherm bekijkt? De plaats die uw boodschap op onze website krijgt is dan ook van het grootste belang voor het uiteindelijke resultaat. Ons creatieve team helpt u dan ook graag aan het meest optimale rendement.

Een kijkje in de mogelijkheden

  • Bannering
  • Video advertising
  • Content integratie
  • Reviews
  • Bedrijfsbezoeken
  • Bezoeken evenementen
  • Restaurant recensies
  • Kookboek recensies
  • Product recensies

Foodbloggers waar we trots op zijn!

Een vast team foodbloggers maakt alle recepten in eigen keuken. Betrouwbaarheid, verkrijgbaarheid van ingrediënten, en eerlijkheid over voedsel staan bij onze foodbloggers absoluut centraal. Samen maken wij Lekker Tafelen een fijn en vooral lekker foodmagazine. Door de diversiteit in ons team kunnen wij regelmatig de juiste expertise inzetten. Wij zoeken dan ook altijd voor u naar de juiste match.

 

Bel of mail voor een mooie samenwerking

Meer weten? Bel ons op 06 – 372 396 43 of stuur een mail naar info@lekkertafelen.nl Wij brengen u graag in beeld bij onze enthousiaste lezers.

Contactpersoon en Verzendadres

Lekker Tafelen

t.a.v. Tijmen Stomphorst

Miep Giesstraat 75

3417 CX Montfoort