Samenwerken

Terug naar homepage
Samenwerken

Dank voor uw belangstelling in Lekker Tafelen.nl Wilt u samenwerken? Lekker Tafelen heeft daar volop mogelijkheden voor in huis.

Adverteren op Lekker Tafelen? Wij bieden verschillende advertentie mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de zeer gunstige tarieven.

  • Acties en recensies van producten en/of bedrijven in de food- of huishoudelijke sector? We staan altijd open voor leuke dingen. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

  •  Bannering: Onze bezoekersaantallen zullen uw banner de juiste aandacht geven. U kunt een banner plaatsen aan de bovenzijde (728×90 px) of aan de zijkant (300×600 px). Voor één van beide plaatsen betaald u slechts 10 euro per dag. Wilt u beide plaatsen reserveren? Dan betaald u voor een volle week 100 euro. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@lekkertafelen.nl

 

  • Gesponsord content; bent u geinteresseerd in het promoten van uw foodgerelateerde producten? Dat kan o.a. ook via geïntegreerd content. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

  • Social media: Lekker Tafelen.nl heeft een groot bereik binnen social media. Ook op dit vlak kunnen wij van alles voor u betekenen.

 

  • Foodpassie: Ben je gepassioneerd van werken met pure en verse producten, liefst uit eigen land? Dan willen onze lezers alles van je weten! Neem snel contact op we kunnen niet wachten op je verhaal!

 

  • Product reportage: Bent u de maker of verkoper van dat ene mooie product en zou je dat graag aan iedereen vertellen? Stuur ons een sample en wij gaan er mee aan de slag. We ontwikkelen leuke recepturen met uw product inclusief foto.

Contact opnemen kan via onderstaand formulier. U kunt ons schriftelijk bereiken op het volgende adres:

Lekker Tafelen

t.a.v. T.C. Stomphorst

Miep Giesstraat 75

3417 CX Montfoort

Tel 06-37239643

Email: info@lekkertafelen.nl