Ingezonden recept: Vis-gezond

Ingezonden door: Hanny Richter

Vis Gezond: Hoofdgerecht voor 2 personen

  • 2 zalmmoten
  • 1venkelknol
  • half pond wortelen
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • blikje ansjovis
  • beetje olijfolie
  • Peper en zout

Verwarm de oven vast op voor en strooi wat peper en zout of viskruiden op de zalm,vet dan de schaal in met olie en leg de zalm hierin. Prak de ansjovis door de crème-fraîche en verdeel dit over de vis. Dek het af met aluminiumfolie en laat de vis 20 minuten garen. Snij ondertussen de wortels en venkel in kleine stukjes en dan samen zo”n 20 minuten koken en op smaak brengen met wat peper en of zout.
Als het goed is dan heb je alles op tijd klaar en er kan dan nog wat rijst bij of wat aardappelpuree. Een frisse salade is ook wel lekker vooral in de zomer.

Eet smakelijk van deze gezonde hap.


Laat je een leuke reactie achter?

Deel: "Ingezonden recept: Vis-gezond" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.


Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Je las: Ingezonden recept: Vis-gezond. Lees ook:

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*