Paasspecial 2015 De Lekker Tafelen paasspecial staat boordevol tips, recepten en ideeën voor twee heerlijke paasdagen. Inclusief 2 mooie winacties. Doe vandaag nog mee! Bekijk de complete paasspecial hier.

Thema's, Feestdagen en Productspecials

View all posts

Review: De Herenkookclub 0

De Herenkookclub De kookclubs schieten als paddenstoelen uit de grond. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in voeding en lekker koken. Jezelf uitdagen nieuwe recepten en combinaties te proberen en dit delen met een leuke groep mensen, geen gek idee z’n

Lees Meer

Lemoncurd ‘niet-in-de-oven’ cheesecake met Philadelphia Natural

IMG_7612

Lemoncurd ‘niet-in-de-oven’ cheesecake met Philadelphia Natural Een cheesecake maak je met cheese, met kaas, da’s logisch lijkt me. Dat je daarvoor je fijne belegen boerenkaas in plakjes snijdt lijkt me minder logisch. Wat dan wel?
Naar het recept

Relaunch - Foodtube

Relaunch Foodtube

Vandaag 26 maart gaat het nieuwe Foodtube online. De betere Nederlandse foodies vertellen daar hun verhaal op video

Check it out!


Nieuwe recepten

View all posts

Aardbeienroomkaastaart – zonder oven heerlijk taart bakken

Je kan er niet omheen, de Hollandse aardbei is er weer en natuurlijk wil je dan niks liever dan met deze heerlijke vrucht iets lekkers maken. Deze aardbeienroomkaastaart is dan een hele goede optie en de oven hoeft er niet eens voor aan.

Dubbel laagse chocolade cheesecake

Eigenlijk is er altijd wel een gelegenheid te bedenken om een lekkere cheesecake te bakken, hoewel bakken met een cheesecake natuurlijk niet altijd nodig is want ook zonder oven kan er een cheesecake “gebakken” worden.

Cheesecake met witte chocola, sinaasappel en Oreo-koekjes

Verrukkelijke individuele Cheesecakejes met sinaasappel, witte chocolade en vanille op een krokante bodem van Oreo-koekjes. Hiermee trek je het begrip Cheesecake op een hoger culinair plan!

Kokoscheesecake met pure chocolade

Laat maar komen die zon. Deze cheesecake misstaat niet op je tuintafel en met de tips en trucs van Anne-Marij is succes zo goed als gegarandeerd.

Carrot cheesecake

Carrot cake, een echte klassieker en heel erg lekker, maar ook de cheesecake is zo lekker. Waarom niet deze twee heerlijke recepten combineren? Dat is precies wat we in dit recept gaan doen.

Carne asada; Net als in de film

Carne Asade komt uit de Mexicaanse keuken en betekent letterlijk “gegrild vlees”. Het is gemarineerde, gegrilde rundersteak. Deze mag rosé blijven van binnen.Foodfilm Chef nu ook op DVD

De inspirerende film nodigt uit om zelf aan de slag te gaan. En dat hebben we dan ook gedaan. Check hier de trailer en de recepten uit de film!

Handige kooktips

View all posts

Culinair nieuws en shoptips

View all posts

QRtoko, review Aziatische foodbox

De foodbox van QRtoko daagt je echt uit om met ingrediënten te koken waar je anders misschien niet eens aan zou denken. Daarnaast heb je met zo’n foodbox veel variatie in je wekelijkse maaltijden en leer je nieuwe smaken kennen.

Plus supermarkten zet flinke stappen in duurzaam, verantwoord en lokaal

De verantwoorde keuzes van Plus supermarkten in 2014 en 2015. Diervriendelijke keuzes, minder verspillen, samenwerking met Bilder & & De Clercq en meer.

Proeven uit Foodfilm Chef – inclusief de trailer

Foodfilm Chef is er nu ook op DVD. De inspirerende film nodigt uit om zelf aan de slag te gaan. En dat hebben we dan ook gedaan. Check hier de trailer en de recepten uit de film!

Kookboek reviews

View all posts

Review: De Herenkookclub

De Herenkookclub De kookclubs schieten als paddenstoelen uit de grond. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in voeding en lekker koken.

Review: The green kitchen travels

The green kitchen travels; Een prachtig boek met mooie foto’s van de recepten en bezochte landen, maar over de gehele linie niet altijd even sterke recepten. Lees snel onze recensie.

“Meesterlijk brood” van Robèrt van Beckhoven, een meesterlijk boek

Brood bakken, of voornemens dat te gaan doen? Dit boek leert je bakken vanaf de basis. 192 pagina’s tips en recepten van een Meester Patissier en Meester Boulanger.


Bart-van-Berkel-masterchef-nederland