Frisse eiersalade: lekker voor op de boterham
Een lichte en frisse eiersalade ideaal op de boterham bij de lunch, een heerlijke manier om extra groenten en eiwitten binnen te krijgen.
Een lichte en frisse eiersalade ideaal op de boterham bij de lunch, een heerlijke manier om extra groenten en eiwitten binnen te krijgen.
Weinig tijd en toch gezond willen eten? Maak deze noedels met kip en broccoli en nog veel meer lekkere groente in een teriyaki saus.
Een lekkere snack uit de frituur? Maak eens gefrituurde oesterzwammen. Deze paddenstoelen geef je een heerlijk knapperig jasje! Proeven!
Rijst wordt vaak gegeten als bijgerecht, maar zet de rijst eens in het zonnetje en maak deze kruidige rijstsalade, met kip, groente én fruit!
Tempura, dat zijn heerlijke gefrituurde stukjes vis, of groente, in een knapperig jasje. En dat tempura beslag daarvoor? Dat maak je zelf!
Je soep of saus heerlijk romig en fluweelzacht maken? Voeg een liaison toe en upgrade je gerecht heel makkelijk naar restaurant kwaliteit.
Kun je radijsblad eten? Zeker! Mogelijk vind je radijsblad lekkerder dan de radijsjes zelf. Dat kom je te weten als je radijsbladsoep maakt!
Verse tagliatelle met kip en broccoli met een saus van gorgonzola. Hiermee zet je in een mum van tijd een lekkere maaltijd op tafel.
Je kunt pastinaak op verschillende manieren bereiden, maar geroerbakte pastinaak is wel heel erg lekker. Maak maar eens pastinaak uit de wok!
Vis met wortels uit een potje? Niet doen hoor! Serveer er dan maar verse raapsteeltjes uit de wok bij. Ontdek dit heerlijke recept.
Met een restje kip (als je bijvoorbeeld kippensoep maakt) kun je pikante pulled chicken maken. Lekker op brood in een wrap of bij rijst.
Soezen bakken is een leuke bezigheid, bak extra en vries ze in. Zo heb je altijd een dessert of een lekkernij bij de koffie of thee.
Mosselen over na een mosselavondje? Maak eens een quiche met mosselen van de overgebleven exemplaren. Zo heb je twee keer een mosselfeest!
Lunch, diner en zelfs bij ontbijt, deze Hollandse klassieker word je nooit zat. Pannenkoeken met appel is feest voor iedereen.
Aardappelen, verse spinazie, heerlijke mozzarella en wat kerstomaatjes. Zet een echte, originele en zomerse spinaziestamppot op tafel.
Een echt doordeweeks gerecht. Deze witlofovenschotel met gehakt en aardappelpuree is eenvoudig en erg lekker.
Geraspte aardappel, en dat op zijn Zwitsers. Dan hebben we het over rösti. Een lekker bijgerecht, waarmee het heerlijk variëren is!
Verras je gasten met krokant gefrituurd ei op de borrelplank. Een leuk alternatief voor bitterballen en andere frituursnacks.
Een volle en romige eiersalade gemaakt met roomkaas, met een klein beetje pit van ragfijn gesneden prei en knoflook.
Een salade van verse ingrediënten wordt pas compleet met een goede dressing. Kijk hier voor tips en heerlijke dressing recepten.
Check het recept of lees de infoEen lichte en frisse eiersalade ideaal op de boterham bij de lunch, een heerlijke manier om extra groenten en eiwitten binnen te krijgen.
Check het recept of lees de infoJe soep of saus heerlijk romig en fluweelzacht maken? Voeg een liaison toe en upgrade je gerecht heel makkelijk naar restaurant kwaliteit.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers